Witte Beer:
Gebrouwen door Vrouwen

Wittebeer - Gebrouwen door Vrouwen

BESCHRIJVING:

Witte Beer is een donker witbier. De aanwezigheid van steranijs, kaneel en kardemom maken dit een bijzonder winters biertje. Een kruidige dunkelweizen vol van smaak.

 

HOW TO SELL:

Een heerlijk vol en kruidig bier. Tip: Verkoop deze samen met een carrot cake voor maximaal resultaat!

 

WITBIER:

Witbier is van oorsprong een ongefilterd bovengistend tarwebier. Het wordt, naast gerstemout, bereid met tarwemout en diverse kruiden. Het smaakt fris en fruitig en bevat een karakteristieke lichtgele kleur. Het is een goede dorstlesser tijdens de warme zomerdagen. Veel mensen maken ten onrechte de vergelijking met Weizen Bier. Het troebele witbier bevat minder tarwe dan de Duitse Weizen bieren en is zoet-zurig en kruidig van smaak.