Tricky Tripel:
Gebrouwen door Vrouwen

Tricky Tripel - Gebrouwen door Vrouwen

BESCHRIJVING:

De Tricky Tripel is een van de eerste biertjes die de vrouwen thuis hebben gebrouwen. Keer op keer was deze zo lekker dat zij vonden dat iedereen het moest kunnen proeven! Het is een biertje met een zoete smaak omdat er heel veel mout en kruiden in zitten. Dit bier zit vol passie en is zo lekker dat het soms een beetje tricky kan zijn.

 

HOW TO SELL:

Een zware jongen. Een voedzaam biertje waarin veel mout is verwerkt. Dit zorgt voor de zoete smaak!

 

TRIPEL:

Belgische brouwerijen die trappist of abdijbier maken, geven de zwaarste variant van hun bier vaak de benaming 'Tripel' In de meeste gevallen betreft het hoog gegiste geelbruine bieren met een zoet, moutige smaak. Oorspronkelijk was Tripel een aanduiding voor het drie dubbele alcoholpercentage van enkel vergist bier. Het alcoholpercentage ligt tussen de 7 en 11 %.