Tropical Ralphie:
Two Chefs Brewing

Tropical Ralphie - Weizen door Two Chefs

BESCHRIJVING:

Aloha! Ik ben Ralphie, zelf draag ik graag rode speedo’s, geef ik rondhouse kicks en zeg ik heel vaak Aloha. Ik ben dan ook wel met recht tropisch te noemen. Wil jij mijn vriend zijn?

 

HOW TO SELL:

Een frisse, soepele, ietwat troebele Weizen vernoemd naar de eerste werknemer van Two Chefs Brewing. Echt een fruitmand in een glas.

 

WEIZEN:

Is een bovengistend tarwebier gebrouwen volgens het Reinheitsgebot, waarin in tegenstelling tot vele Belgische witbieren, geen kruiden aan zijn toegevoegd. Weizen bier moet minimaal 50% tarwemout bevatten. De verwarring met witbier komt voort uit de betekenis van het woord 'Weiß' wat 'wit' betekend. Weizen betekent echter tarwe waarmee het aangeeft dat het met tarwemout wordt gebrouwen.