Howling Wolf:
Two Chefs Brewing

Howling Wolf - Imperial Porter door Two Chefs

BESCHRIJVING:

Wacht op de volle maan om mij te drinken. Of niet. Maar als je het dan doet, weet niemand wat je te wachten staat! Of wel, who knows? Wij weten het in ieder geval wel en dat is geen grap!

HOW TO SELL:

Veel koffie- en chocoladetonen in de aroma en licht-gebrande smaken. Een donker bier net zo puur als pure chocolade. En met 8% alcoholpromillage toch nog heel soepel.

 

PORTER:

In het Londen van de 18e eeuw ontstond een bovengistend bier die vrijwel helemaal zwart van kleur was en geroosterd smaakte. Dit bier werd de Porter genoemd. Het is gemaakt met bruine mout en extra veel hop. Dit zwarte bier wordt ook veelal verward met een Stout. De Porter was in het verleden de voorloper op de sterkere variant de Stout, maar vandaag de dag is dat verschil niet meer zo duidelijk doordat vele brouwers zijn gaan experimenteren met het alcoholpercentage van de Stout en Porter.