Life's a Beach:
Jopen Bier

Life's a Beach - Jopen Bier

BESCHRIJVING:

Jopen Life’s a Beach is hét bier voor de zomer. Deze verfrissende session IPA met aroma’s van tropisch fruit is lekker hoppig. De Nieuw-Zeelandse Wakatu hop tijdens de dry-hopping zorgt voor een zacht fruitig karakter.

HOW TO SELL:

India Pale Ale is een wat zwaarder biertype en kan daardoor wat koppig zijn met strandweer. Deze session IPA is fruitig hoppig als een IPA, maar lichter qua alcohol. Door het lagere alcoholpercentage (4,5%) is Jopen Life’s a Beach een mooie door drinkbare IPA.

 

I.P.A:

I.P.A staat voor 'India Pale Ale' en behoort tot de familie van de Pale Ale. In de 17e eeuw had Engeland veel overzeese kolonies en duurde het lang voordat een schip bij India aankwam. Om het bier goed te conserveren voor deze lange reis voegden de brouwers meer hop toe aan de Pale Ale. Hierdoor heeft de I.P.A zijn bekende bittere smaak.

 

Bier, IPAJoris RoodJopen