Kletser:
Branie Bier

Kletser Ginger A.P.A - Branie Bier

BESCHRIJVING:

Sommige dingen zijn niet te temmen. Gember, onze geliefde exotische wortel uit Azië, is er zo eentje. Nadat het jarenlang in theetjes en gebakjes voor zwangere vrouwen is gestopt, heeft gember eindelijk zijn plek gevonden. In onze Kletser: een frisse Pale Ale met een pittig randje.

HOW TO SELL:

De Kletser is echt een one-of-a-kind. Het buitenbeentje in de bierwereld. Er zijn geen andere bieren die een dergelijke gembersmaak hebben. Als je van gember houdt echt een must try!

 

PALE ALE:

De Pale Ale behoort natuurlijk tot de familie van de Ale. Dit bovengistende bier werd gebrouwen met mout dat was gedroogd met kolen. De Pale Ale heeft een bittere nasmaak en heeft zijn lichte kleur te danken aan de lichte moutsoorten die worden gebruikt in het brouw proces.