Hop zij met ons:
Jopen bier

Hop zij met ons - Jopen

BESCHRIJVING:

Jopen heeft de eerste Nederlandse glutenvrije IPA op de markt gebracht. Jopen Limited Hop zij met ons is een uitgesproken IPA. Deze variant is met de hopsoort Mosaic gebrouwen en heeft een uitgesproken mix van tropische vruchten en citrusfruit. De bitterheid is zoals je van een IPA mag verwachten; lekker stevig!

HOW TO SELL:

Glutenvrij en twee keer de zilveren medaille gewonnen tijdens de Dutch beer awards.

 

I.P.A:

I.P.A staat voor 'India Pale Ale' en behoort tot de familie van de Pale Ale. In de 17e eeuw had Engeland veel overzeese kolonies en duurde het lang voordat een schip bij India aankwam. Om het bier goed te conserveren voor deze lange reis voegden de brouwers meer hop toe aan de Pale Ale. Hierdoor heeft de I.P.A zijn bekende bittere smaak.

 

Bier, IPAJoris RoodJopen