Rumoerige Roodborst:
Bird Brewery

Rumoerige Roodborst - Bird Brewery

BESCHRIJVING:

De Rumoerige Roodborst is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber Ale. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. Het wordt gebrouwen met vier soorten hop en vijf verschillende mouten, waardoor er meer dan genoeg is te ontdekken!

HOW TO SELL:

Verkozen tot beste IPA van Nederland tijdens de Dutch Beer Challenge 2017 (grootste bierverkiezing van Nederland). Verder staat het bier ook in de Top 50 Amber Ales van de wereld op het prestigieuze Ratebeer.com. Een meervoudig prijswinnaar die vrijwel iedere bierliefhebber zal bekoren. 

 

AMBER ALE:

De naam van het bier slaat op de kleur van het drankje. Het heeft vaak een zachte, volle smaak, met een zurige maar verfrissende afdronk. Amberbier staat ook wel bekend als het 'Belgische ale'.