Fuut Fieuw:
Bird Brewery

Fuut View - Bird Brewery

BESCHRIJVING:

De Fuut Fieuw is een blonde, fruitige Session Pale Ale met witte schuimkraag. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte en mooie bitter weet hij je moeiteloos te verleiden.


HOW TO SELL:

Zeer toegankeljke, laag in alcohol Pale Ale. Subtiel in al zijn smaken, waardoor het zowel de onervaren als ervaren bierdrinker zal aanspreken. Een ideaal bier voor het terras, waarbij er ongetwijfeld flink wordt gefloten.

 

PALE ALE:

De Pale Ale behoort natuurlijk tot de familie van de Ale. Dit bovengistende bier werd gebrouwen met mout dat was gedroogd met kolen. De Pale Ale heeft een bittere nasmaak en heeft zijn lichte kleur te danken aan de lichte moutsoorten die worden gebruikt in het brouw proces.