Gladjanus:
De Eeuwige Jeugd

Gladjanus - De Eeuwige Jeugd

BESCHRIJVING:

Gladjanus is een combinatie van Witbier en IPA met fruitige tonen van grapefruit en lychee.

HOW TO SELL:

Een fris bier voor op het terras, laag in alcohol met veel bitterheid en smaak.

 

I.P.A:

staat voor ‘India Pale Ale’ en is het broertje van de Pale Ale. In de 17e eeuw had Engeland vele kolonies overzee. Om tijdens de reizen het bier goed te conserveren voegden de brouwers meer hop toe aan de Pale Ale. Hierdoor heeft de I.P.A zijn bekende bittere smaak gekregen.

Witbier:

is van oorsprong een ongefilterd bovengistend tarwebier. Het wordt, naast gerstemout, bereid met tarwemout en diverse kruiden. Veel mensen maken ten onrechte de vergelijking met Weizen Bier. Het troebele witbier bevat namelijk minder tarwe dan het Duitse Weizen bier en heeft een zoet-zurige smaak.