Fritsie:
Branie Bier

Fritsie Easy IPA - Branie

BESCHRIJVING:

Hoppa, daar is ie! Hopknuffelaar Fritsie op je fles. Waar een normale IPA. best wel
heavy kan zijn, doet Fritsie het een stuk rustiger aan. Hij heeft aroma’s van bessen, dennen, abrikoos en passievrucht. En vooruit, een zacht bittertje. Door deze combinatie van fris fruit en een volle body smaakt Fritsie het hele jaar door lekker in je mondje.

HOW TO SELL:

Op zoek naar een IPA die niet al te straf is in zijn bitter? Dan is Fritsie een aanrader! We hebben het positieve van de hop eruit gehaald in de vorm van aroma en het (soms) negatieve bittere smaakje achterwegen gelaten. Een easy-going IPA dus.

 

I.P.A:

I.P.A staat voor 'India Pale Ale' en behoort tot de familie van de Pale Ale. In de 17e eeuw had Engeland veel overzeese kolonies en duurde het lang voordat een schip bij India aankwam. Om het bier goed te conserveren voor deze lange reis voegden de brouwers meer hop toe aan de Pale Ale. Hierdoor heeft de I.P.A zijn bekende bittere smaak.