Hop Riot:
Amsterdam Brewboys

Hop Riot - Amsterdam Brewboys

BESCHRIJVING:

Niet je average Belgische Amber Ale. Er is flink wat hop gebruikt om de Hop Riot naar de next level te brengen en dat geeft het bier een goede dosis bloemigheid. Een volle smaak, maar lekker door drinkbaar door het alcoholpercentage dat niet te hoog is. Het Maris Otter mout, de vergeten groenten onder het mout, geeft het bier zijn diepe amberkleur.

HOW TO SELL:

Spannend bloemig en hop! Als gasten denken dat ze uit geproefd zijn, dan kun je ze met gemak verrassen met de Hop Riot. Mag gedronken worden naast wild zwijn-bitterballen of een varkentje-aan-het-spit. Maar ook bij niet te zware kazen of bij nagerechten die leunen op banaan.

 

AMBER ALE:

De naam van het bier slaat op de kleur van het drankje. Het heeft vaak een zachte, volle smaak, met een zurige maar verfrissende afdronk. Amberbier staat ook wel bekend als het 'Belgische ale'.